Gaten boren

By admin Jan 26, 2023

We zijn op de verjaardag van mijn schoonvader en mijn schoonzus is natuurlijk, zoals altijd, weer degene met het allerhoogste woord. Ze heeft dit gekocht, dat gekocht, een reis geboekt en als verrassing voor John, mijn zwager, de keuken opnieuw laten stucen en haar keukenkastjes zwart laten spuiten. Ze had zelfs geregeld dat een klusjesman alles op kwam hangen.

Maar er volgt direct een hoop gejammer want die gast blijkt vanmiddag gebeld te hebben dat hij niet komt vanwege corona bij zijn vrouw. Dus nu zoekt onze diva ‘iemand’ die voor haar de gaten in de keuken kan komen boren. Dat MOET, kost wat kost, gebeuren omdat alle kastjes weer moeten hangen voordat mijn zwager van zijn zakenreis terug komt. Ze vraagt het nogmaals aan haar zus, mijn vrouw.

“Weet jij iemand die goed kan boren?”

Mijn vrouw kijkt mij aan. Ik heb haar vanmorgen nog ‘geboord’ en ze was volgens mij uitermate tevreden, maar ik denk niet dat Ingrid dat bedoelt. Het is zooooo overduidelijk dat ze op MIJN antwoord wacht. Maar…..ik reageer dus niet. Ik ga in haar keuken, met overal leidingen, écht geen gaten boren. Wat als ik per ongeluk iets raak???? Dan heb ik het gedaan en moet alles opnieuw gedaan worden.

Ze herhaalt het nogmaals , extra luid nu, dat het écht morgen moet gebeuren. Maar ik lees gewoon verder in een uitvaart folder en doe net of ik het hele gesprek niet hoor. Dat is dan weer een voordeel van doof zijn en toevallig geen hoorapparaten in hebben.
Zonder nog iets tegen mij te zeggen hoor ik haar afscheid nemen van iedereen, behalve van mij dus.

“Ze is boos denk ik” zegt mijn vrouw als de deur dicht slaat.

“Twee keer werk. Zo zonde van je tijd” reageer ik.

De volgende dag. Tijdens mijn pauze op het werk krijg ik een telefoontje. Wat een verrassing…..het is mijn schoonzus. Ze had van mij gisteravond wel een reactie verwacht, normaal doe ik namelijk alles voor haar. Het had haar de hele verdere avond dwars gezeten en ze had er zelfs over gedroomd.

Heel rustig leg ik haar uit dat het zomaar fout kan gaan. Iets te diep of op de verkeerde plek boren en er is een hoop heisa. Ik vertel haar dat ik zelf juist iemand in heb gehuurd voor het verbouwen van de badkamer en het toilet omdat ik geen zin heb in kapotte leidingen.
En daarbij…ook mijn leeftijd begint natuurlijk mee te tellen. Goed boren kost kracht.

Na een korte stilte begint ze plotseling te smeken. Echt niet normaal. Ik ben de énige in de wereld die haar nog kan helpen, ik ben de enige in wie ze vertrouwen heeft, ze wil gewoon niet dat er iemand bij haar komt boren. En als ik er een keertje naast zit is dat maar zo.

Het moet allemaal gewoon opgehangen zijn als John thuis komt, punt!!!!!! Ze zegt uiteindelijk letterlijk dat ze er daadwerkelijk alles maar dan ook alles voor over heeft om dat voor elkaar te krijgen. En ze herhaalt het nogmaals ….. ik heb er écht alles voor over.

Ik herhaal nog maar een keer dat er overal leidingen lopen in hun keuken. Het is een aanbouw en er zijn geen tekeningen. Ik heb zelf gezien dat alles kris kras en schuin op de betonblokken is vastgezet. Dat je dat met goed stucwerk niet meer ziet is mooi maar niemand weet waar de leidingen lopen! Zomaar ergens gaan boren kan heel veel problemen opleveren.
Ik zucht……..ze luistert gewoon niet. Ze vraagt me nógmaals hoe ze me tóch over kan halen. Er moet toch iets zijn wat me op zijn minst aan het twijfelen brengt.

Ik ben uiterst voorzichtig maar geef wel terloops aan dat ik natuurlijk niet zomaar kan zeggen wat me in ieder geval erover na zou laten denken. Er is namelijk iets wat in ieder geval wel direct door mijn hoofd schiet en het zorgt ook direct voor een stevige erectie in mijn broek.

Er komt direct een reactie aan de andere kant.

” Luister klootzak …..jij bent een man ….dus ik weet dondersgoed wat er als allereerste door je hoofd schiet. Mannen denken namelijk echt alleen maar aan 1 ding …. 24 uur per dag, en dat is sex. ”

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *