Ik ben een vrouw (Hilde) van 25 jr en nu 6 mnd gehuwd met Kees die vaak weg is voor de zaak. Elke week naar de markt heel gezellig je leerde verschillende marktlieden. Er was er een die meer klikte we konden goed met elkaar overweg. Ik bleef hem ook wel eens een uurtje helpen. Hij was nog vrijgezel wel 20jr ouder. Vandaag door omstandigheden kwam ik laat op de markt ook bij hem we praten wat hij vertelde dat hij een afspraak had en druk was met opruimen dan naar huis en naar die afspraak hij keek me ik knikte en zou hem helpen. Dank je dan zal ik je vanavond thuis brengen graag zei ik.

We namen nasi mee het was gezellig samen eten We dronken wat geen alcohol wel lekker. Toen bleek dat hij niet weg hoefde het werd gezellig hij schonk me nog wat in. Maar ook zich zelf. We hadden de tafel afgeruimd en alles opgeborgen even het aanrecht schoonmaken ik stond iets voorover mijn jurk kwam iets omhoog zag hem kijken. Stoute jongen kijk je daarnaar heb je zoiets niet vaker gezien. Niet zo vaak zei hij toen zag ik de bobbel in zijn broek. Hij sloeg zijn arm om me heen en gaf me een kusje op mijn wang dat wilde hij maar toch op mijn mond we kusten elkaar en onze tongen vonden elkaar. We bleven staan. Na een poos stopten we toen zei hij ik wilde je voorstellen dat ik je naar huis kan brengen. Goed zei ik en kuste hem terug toen voelde ik zijn hand om me heen mijn borsten tegen zijn lichaam aan maar ook zijn bobbel in de broek voelde ik tegen mijn onderlichaam ik maakte enkele stootbeweging. Voelde zijn kus weer maar ook zijn tong. Ik kreunde iets.

Mijn rits ging open ik werd omgedraaid zijn handen gingen om me heen richting mijn BH zijn handen over mijn buik. Hij kuste mijn oorlel hier werd ik altijd heel geil van. Hij liet mijn jurk zakken en daar stond ik in mijn lingerie, jij ook zei ik tegen hem trok zijn bloes uit en liet zijn broek zakken. Zijn handen gingen over mijn BH en deed deze open en hij streelde deze. Mijn hand ging in zijn slip en voelde zijn paal lekker hard en stijf. Liet zijn slip zakken toen streelde ik zijn paal. Hij nam me mee naar zijn bed al kussens en streelden elkaar. Toen zag ik zijn foto aan de muur hangen helemaal naakt en met een harde stijve paal. Hij ging achter me staan en streelde mijn tepels en zei kijk maar goed naar deze foto en naar die paal. Zijn paal nu tussen mijn bilnaad hoor hem zeggen kijk er maar goed naar die paal die gaat straks in je geile natte kut. Hij zette de t.v. aan en daar zag ik me staan. Toen dacht ik even wat doe ik laat ik me neuken door hem. Maar die harde stijve paal op de foto trok me aan pijp hem hoorde ik hem zeggen ik deed het. Mijn hand over zijn ballen zijn paal heerlijk in mijn mond op en neer wat werd ik geil hiervan hoorde zijn stem jij geile teef ik wist het wel jij bent zo geil Zijn hand ging achter mijn hoofd zijn paal nu dieper in mijn mond en dan er weer uit lekker likkend langs zijn stam naar zijn ballen. Hij praatte door ik werd er geiler van kreeg een paar tikken tegen mijn tepels hij kreunde ineens voelde zijn paal kloppen. En dan zijn sperma in mijn mond langs mijn lippen. Probeerde alles door te slikken.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *