Familie, je houdt van één zijde en je haat de andere zijde. Ik ben daarin geen uitzondering. Mijn vaders zijde viert weekenden samen waar alcohol en opmerkingen niet gespaard blijven, terwijl mijn moeders kant één keer in de vijf jaar samenkomt om te glimlachen op de familiefoto. Bij het maken van de familiefoto’s kan ik mij nog altijd het beste vermaken met Jelle, getrouw met een nichtje van mij genaamd Nathalie.

Ze waren vier maanden geleden getrouwd op twintig-jarige leeftijd en schijnen een keurig leven te leiden in een keurige appartement. Dit in tegenstelling tot mij: vierentwintig jaar en ik probeer nog steeds zo veel mogelijk leuke jongens in mijn bed te lonken. Jelle houdt ook van een geintje en elk jaar zie je ons naast elkaar op de foto iets geks doen. Tot ergernis van Nathalie, die de familiefoto als iets plechtige ziet. Dit jaar werd – na het overlijden van mijn oma – besloten dat het ook tijd was voor een familieweekend met mijn moeders zijde. Het familieweekend vond plaats tijdens kerst en dus mocht ik mooi al mijn afspraken voor kerst gaan afzeggen. Chagrijnig kwam ik op de kampeerboerderij aan en mijn ouders begonnen op de automatische piloot zwijgend de koffers uit te auto te pakken. We waren de eersten en ik greep mijn kans om een mooie slaapplek te vinden om mij daar het komende weekend te kunnen verstoppen. Ik hoorde de auto’s van de familieleden aankomen maar ik bleef met mijn disc-man op in bed liggen. Toen de familieleden hun spullen bij de bedden kwamen plaatsen schudde ik iedereen een hand die in de buurt van mijn bed kwam en de rest groette ik op afstand. Iedereen ging naar beneden terwijl mijn discman mij in slaap susde. Met een tik op mijn reet schrok ik wakker en ik keek geïrriteerd welk snotjoch nu weer een klap verdiende. Maar het bleek Jelle te zijn en mijn opgeheven hand veranderde in een wederzijdse tik op zijn kont. Blijkbaar had Jelle zich speciaal gekleed voor het weekend, want hij zag er beter uit dan ik gewend was. Mijn eerste opmerking was dan ook gelijk een foute: ‘He Jelle je ziet er veel beter uit dan anders.’ Hij lachte en legde uit dat hij bij familiefoto’s altijd zijn oude kloffie aantrok zodat hij op de volgende familiefoto er beter uit kon zien.

Typische Jelle-logica en het weekend leek met hem al bijna dragelijk. Hij was naar boven gekomen om mij de familiefoto te geven die twee maanden eerder was gemaakt. Voordat ik hem kon bedanken hoorden we de stem van Nathalie beneden die Jelle beval om naar beneden te komen. Jelle zuchte, gaf mij een duwtje waardoor ik achterover op bed viel en zei dat ik vanavond wel beneden met hem mee moest drinken om het weekend dragelijk te maken.Zonder op een antwoord te wachten liep hij weg en dat gaf mij de kans om hem eens goed te bekijken. Hij was 1.80, niet bijzonder gespierd en zijn stoppelige baardje verraadde dat hij niet zoveel gaf om zijn uiterlijk. Maar zijn strakke kontje, het baardje en zijn vastberaden blik maakt hem de meest sexy man op de boerderij. Tot mijn schrik zag ik dat mijn tepels door mijn shirt heen kwamen. Blijkbaar had Jelle me meer opgewonden dan ik mezelf deed beweren. Ik dacht dat ik het niet liet merken maar mijn lichaam dacht er blijkbaar anders over. Beschamend voor mijn gedachtes probeerde ik mij te concentreren op iets anders. Gefascineerd bleef ik naar de foto kijken. In mijn gedachtes werd iedereen weggefilterd behalve Jelle en mij. We leken nu net het perfecte stel, hij de noeste sterke man en ik de sexy kleinere vrouw ernaast met stijve tepels om het te bewijzen. Toegegeven, ik ben zelf erg tevreden met mijn lichaam en ik ga dan ook graag sexy gekleed. Met mijn 1,65 en cup C, bruin haar en bruine ogen is er weinig bijzonders aan mij. Maar al mijn vriendinnen zeggen dat ze mijn kontje zouden willen hebben en ik zorg dat mijn buikje er altijd strak uit blijft zien. In mijn gedachtes had Jelle zijn shirt al uitgedaan en mijn verwachting werd bevestigd, een lekker glad buikje met alleen wat haar wat in het midden dat naar beneden leidde. Ik merkte dat mijn tepels zich hard tegen mijn rode bloesje duwde en ik voelde mijn kutje beneden zich ook samentrekken en ontspannen. Zo kon ik natuurlijk niet naar beneden, mijn lichaam werd een probleem dat opgelost moest worden. Ik ging onder de dekens liggen en begon met mijn handen over mijn kleding mijn lichaam te strelen. Ik was niet heel bang om betrapt te worden want ik kon ze ruim van tevoren horen aankomen. Ik durfde alleen niet mijn kleding uit te trekken en ging dus maar met mijn hand onder mijn bloes over mijn buik te wrijven.

Twee vingers van mijn andere hand speelde ondertussen afwisselend met mijn rechter- en linkertepel. Al snel zat ik hevig te ademen en mijn kutje schreeuwde om aandacht. In gedachteflitsen zag ik Jelle voor mij. Eerst zaten we rustig te zoenen maar een flits later zat hij al in mij hevig heen en weer te gaan. Nog een flits later deden we het op zijn hondjes (wat ik echter nog nooit in het echt had gedaan en mij ongelofelijk geil leek). Ondertussen hadden mijn vingers de knopen van mijn broek al losgemaakt en in een geile lustige bui had ik mijn broek en slip al omlaag getrokken. Hevig schokkend zat ik met twee vingers over mijn klit te wrijven. Zacht kreunend zat ik in foetushouding druk te wrijven en was al mijn aandacht geconcentreerd op het naderende orgasme. Met een glimlach op mijn gezicht, waar zachtjes kreuntjes uit ontsnapte, kwam ik klaar. Terwijl Jelle in mijn gedachtes mij befde kreeg ik het lekkerste orgasme die ik mijzelf ooit had gegeven. Het koste mij dan ook veel moeite om vooral geen lawaai te maken. Ook al was er niemand in de slaapkamer, onder mij hoorden ik mijn vader beleefd lachen om een grap. Uitgeput bleef ik in een roes liggen onder bed en genoot nog wat na.‘Tatja, Tatja, kom je nog.’ Ik voelde weer een tik tegen mijn kont en langzaam werd ik wakker. Met een schrok besefte ik dat mijn broek nogsteeds op mijn knieën lag en ik durfde mij niet om te draaien. Ik voelde het dekbed zacht tegen mijn billen rusten wat mij wat geruststelde. Aan de stem te horen was het weer Jelle die mij kwam halen. Hopelijk had hij niet door dat het niet mijn broek was die hij onder het dekbed voelde. ‘Tietje, Tietje, was je ingedommeld.’ Zo noemde hij mij altijd plagerig, helaas kon ik niks leuks verzinnen om hem mee te pesten. ‘Ja sorry, zeg maar dat ik er zo ben ok?’ ‘Hup hup niet zo lui, de rest wil je graag zien.’ en in een ruk trok hij het dekbed van mij af.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *