Retourneren & Ruilen

Het retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na de dag van verzending. Het artikel dient ongedragen te zijn en met originele en onbeschadigde doos.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra wij het product ontvangen hebben ontvangt u het bedrag met 3 werkdagen op de rekening. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de producten te retourneren in onze winkel. Als u het product retourneert in onze winkel wordt het bedrag ook met 3 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Retourzendingen worden ten alle tijden geaccepteerd, bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending zullen wij deze kosten bij u in rekening brengen.

Het adres voor de retourzendingen is tevens het adres van onze winkel:

Xindi Schoenen
De Tuinen 56
2671 NX Naaldwijk

De collectie van de reguliere webshop mag altijd geruild worden voor een ander paar of u ontvangt geld retour. Schoenen die met korting worden gekocht via de webshop mogen retour gestuurd worden, u ontvangt dan het betaalde bedrag minus verzendkosten a € 4,95 retour op uw rekening.

Wanneer u ervoor kiest een product te retourneren/ruilen verzoeken wij u om het dit Retourformulier te downloaden en ingevuld samen met het product retour zenden naar het bovenstaande adres.

Bestellingen Volgen

Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u via de mail de Track & Trace code waarmee u kunt bekijken waar uw product op dat moment is.