Cruyff schoenen dames

Op zoek naar nieuwe schoenen maar weet u niet waar u moet beginnen? Het merk Cruyff, opgericht door de Nederlandse topvoetballer Johan Cruijff is al jaren een bekend merk in heel Europa. De elegante designs van de Cruyff schoenen voor dames kenmerken zich door een strakke uitvoering van kwaliteitsmateriaal. Zo heeft u een schoen die niet alleen lekker loopt maar ook sportief en vlot oogt. Ook bij Xindi Schoenen vindt u een divers aanbod Cruyff schoenen voor dames die u gegarandeerd passen. Hier leest u meer over de eigenschappen schoenen van de Cruyff-lijn voor dames.

Eigenschappen Cruyff schoenen voor dames

De eigenzinnige Johan Cruijff startte eind jaren zeventig zijn eigen (sport)kledinglijn. ‘Cruyff’ was het antwoord op andere bekende merken in die tijd zoals Adidas, Puma en Reebok. Gaandeweg werd er ook een schoenenlijn voor vrijetijdsschoenen ontwikkeld, waaronder de Cruyff schoenen voor dames. Naar eigen zeggen schept het werk een combinatie van het lichtend voorbeeld dat Johan Cruijff was op het gebied van zijn sportieve, maar ook artistieke talent. De schoenenlijn Cruyff staat er dan ook om bekend dat er gewerkt wordt met de meest duurzame en fijnste materialen. Want Johan Cruijff begon zijn schoenenlijn samen met de Italiaanse ontwerper Emidio Lazzarini. Lazzarini wist als geen ander hoe je met een elegant design, toch een sportief uiterlijk weet neer te zetten met een schoen.

Nederlandse gedachte, Italiaanse snit

Daardoor kennen de meeste schoenen, ook de Cruyff schoenen voor dames, een mix tussen het fijne Italiaanse uiterlijk en de oer-Hollandse kwaliteit. Ondanks dat het merk toch al wat jaartjes meegaat, blijft het zich ontwikkelen. Schoenen van Cruyff gaan dan ook met hun tijd mee. De kern van de Cruyff schoenen voor heren en dames bleef gelukkig steeds hetzelfde: een tijdloze schoen met een stijlvol design dat toch een sportief uiterlijk heeft. Helemaal van deze tijd zijn natuurlijk de kleurrijke designs die veel sneakers hebben. Ook de Cruyff schoenen voor dames worden vervaardigd in diverse kleuren en patronen. Of u nu indruk wil maken met uw nieuwe schoenen of juist een schoen zoekt die er neutraal uitziet maar heel comfortabel zit: voor iedere dame bestaat er een geschikte schoen van het merk Cruyff.

Probeer uw favoriete schoen

Online vindt u bij Xindi Schoenen een passend aanbod Cruyff schoenen voor dames. Twijfelt u over de maat of wilt u liever zelf uw schoen even passen? Kom dan langs in onze winkel in Naaldwijk. Wij staan u graag bij met advies en helpen u bij het uitzoeken van uw nieuwe, favoriete schoenen. Bij Xindi Schoenen vindt u precies de schoen die bij u en uw voeten past. Bekijk ons assortiment of neem voor meer advies of vragen contact met ons op via het contactformulier op de website.